CEPC

diumenge, 12 de setembre del 2010

PRIMERA SORTIDA!!! NUCLI ZOOLÒGIC CAN CASTILLO I PI D'EN XANDRI





La primera sortida d'aquesta nova època del petit català ha estat tot un èxit!!
Ens hem trobat a les 10h en punt al mirador de l'arrabassada i ens hem dirigit al nucli zoològic de Can Castillo, on hem viscut una experiència "animal". Rucs i ases persseguint-nos, ponis que es posen davant de les fotos, porcs talls XXL, cèrvols, cabres, emús,... em sembla que els que menys por han passat han sigut els nens ja que a alguns de nosaltres molta gràcia no ens feia això de ser llepats per una bestiola...per molt que et diguin el famós..."tranquil, que no fa res!!!.
Hem agafat les motxilles i ens hem posat a caminar direcció Can Borrell. Quan érem a prop l'olor de carn a la brasa del restaurant proper ens ha fet entrar la gana i hem decidit anar de pícnic al Pi d'en Xandri.
Hem dinat en un plis plas i hem acabat el camí prenent un refresc a Sant Cugat.
Ha estat una sortida força maca, i ens hem quedat tots amb ganes de més, per tant la propera serà una mica més exigent!!!!
El més important és trobar-nos tots i que els nens es coneguin i es facin cada cop més amics. Qui sap, potser d'aquí a uns anys el dia 30 de desembre hi haurà un parell de sopars en marxa a la mateixa hora,...cal intentar-ho.
Ens veiem !!! Uri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada